El Ple de Mollerussa aprova iniciar els tràmits de cessió a Ensenyament dels terrenys on s'ubicarà el nou institut

23/03/2018

El punt s'ha aprovat amb els vots a favor del PDeCAT, PP i PSC i l'abstenció d'ERC. Per altra banda, dimecres es va presentar l'equip directiu del nou centre

El Ple de l’Ajuntament de Mollerussa ha aprovat iniciar els tràmits de cessió al departament d’Ensenyament dels terrenys on es construirà el nou institut. En una sessió en la que no hi ha pogut participar l’alcalde de la ciutat, Marc Solsona, ja que es trobava en el ple d’investidura al Parlament de Catalunya, el punt referent als terrenys on s’ubicarà el nou institut s’ha tirat endavant amb els vots favorables del PDeCAT, PP i PSC i l’abstenció d’ERC que han tornat a senyalar que l’anunci d’aquest equipament s’ha fet d’esquena a la comarca.

 

Per altra banda, l’Espai Cultural dels canals d’Urgell va acollir aquest dimecres la presentació de l’equip directiu del nou institut. M Carme Rosell en serà la directora i Marina Mateu, la secretària. El centre s’iniciarà al setembre amb dos grups de primer d’ESO, format per 60 alumnes, i un total de 6 docents. Pel que fa a la metodologia, l’institut es basarà en l’aprenentatge basat en projectes, també fomentarà l’ús de la llengua anglesa en diverses assignatures i de l’alemany com a optativa.


Anna Berga