El Ple de Mollerussa aprova la contractació de dues operacions de crèdit

26/07/2019

En la sessió plenària Raquel Pueyo ha pres possessió de l’acta de regidora ocupant el lloc de Xavier Roure i l’alcalde de la població, Marc Solsona, ha anunciat que s’està treballant per crear un protocol per millorar la seguretat dels banyistes.

Amb els vots a favor de l’equip de govern i el grup d’ERC el Ple de l’Ajuntament de Mollerussa ha aprovat la contractació de dues operacions de crèdit per poder pagar, entre d’altres, als proveïdors a l’espera de rebre 1,3 milions d’euros en subvencions. En aquest punt, els republicans han volgut donar un “vot de confiança” a l’equip de govern. Per la seva banda, el Partit Popular i el Partit Socialista s’han abstingut.

 

Durant el Ple, també s’ha incorporat com a regidora de l’equip de govern Raquel Pueyo, després de la renúncia de Xavier Roure. Pueyo es farà càrrec de la cartera de Joventut, Noves Tecnologies i serà la responsable de Ràdio Ponent. En la sessió plenària, Solsona també ha explicat que s’està treballant conjuntament amb el Centre d’Atenció Primària i el Sistema d’Emergències Mèdiques en la creació d’un protocol per millorar la seguretat dels banyistes a les piscines municipals de la capital del Pla d’Urgell.

A. Mor i M. Rebull