El Ple de Mollerussa aprova modificar el POUM per ubicar una canonada de gas

30/01/2020

El Ple de l’Ajuntament de Mollerussa ha aprovat per unanimitat modificar el POUM per permetre ubicar una canonada de gas a la carretera de Torregrossa. També s’ha aprovat la candidatura de Mollerussa per renovar el segell Ciutat Amiga de la Infància.

Amb els vots a favor de tots els regidors, l’Ajuntament de Mollerussa ha aprovat en el ple ordinari la modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal en un punt de la carretera de Torregrossa per permetre la instal·lació d’una canonada de gas natural sol·licitada per una indústria paperera ubicada en aquesta zona. També s’ha aprovat per unanimitat la modificació de l’ordenança fiscal sobre la taxa del complex de les piscines i instal·lacions esportives perquè quan aquests s’utilitzin en procediments de licitació pública, la taxa es determini per la concessió, autorització o adjudicació que s’escaigui.

Durant la sessió plenària també s’ha aprovat  presentar la candidatura de Mollerussa com a Ciutat Amiga de la Infància i el tercer Pla Intern d’Igualtat d’Oportunitats.

A. Mor i M. Rebull