ERC es tornarà a presentar al Palau d’Anglesola després de 8 anys amb la candidatura “Ara, el Palau”

26/02/2019

Francesc Balcells encapçalarà aquesta candidatura que es va presentar el passat divendres

La sala d’actes del Local Sociocultural del Palau d’Anglesola va acollir, el passat divendres, la presentació de la candidatura “Ara, el Palau” que va comptar amb les intervencions de Francesc Balcells i Jordi Martínez, acompanyats de la diputada al Parlament de Catalunya i portaveu nacional d’Esquerra Republicana, Marta Vilalta.

Vilalta, que és va mostrar il·lusionada del fet que ‘després de vuit anys, Esquerra Republicana es torni a presentar en aquest poble del cor del Pla d'Urgell’ sota el nom “Ara, el Palau”, també va voler destacar que ‘aquesta és una nova proposta municipalista al Palau d'Anglesola que pretén innovar en la gestió del poble, treballant d’una manera totalment transparent’.

De la mateixa manera, Francesc Balcells, que encapçalarà la candidatura va voler destacar que són ‘els valors progressistes, de sostenibilitat, d’honestedat, de sensibilitat social i de feminitat’ els que marquen el tarannà d’aquesta nova proposta. Alhora que va avançar que “des d’Ara, el Palau pretenem crear un programa i un equip electorals de forma participativa i oberta, contactant de manera estreta amb les entitats i els veïns i veïnes del nostre municipi, per fer, plegats, un Palau millor”.

Per la seva banda, Martínez va presentar, a la cinquantena de veïns i veïnes assistents a l’acte, un dels projectes que liderarà aquesta nova proposta municipal sota el nom d’Ara, l’escola que volem que pretén desenvolupar un ambiciós projecte educatiu municipal per tal de donar resposta a la manca d’espai que presenta actualment l’escola Arnau Berenguer.

Infolleida