Fins a 600 persones celebren la Festa de les Cassoles a Vilanova de Bellpuig

20/02/2023

Honest Ayguadé va ser el guanyador de la categoria d’adults

Vilanova de Bellpuig ha celebrat aquest cap de setmana passat la festivitat de Carnaval  amb activitats com una xocolatada, una cercavila, un vermut electrònic o un concurs de disfresses, entre d’altres. L’acte més destacat és el que va tenir lloc al migdia amb la Festa de les Cassoles, que va comptar amb la participació de 600 persones.

Totes les colles havien de cuinar la seva cassola de caragols. L’organització va diferenciar tots els grups en dues categories: la d’adult i la juvenil, per a menors de 35 anys. L’objectiu és que tots els joves continuïn aquesta festa, que l’actual equip de govern ha recuperat des de fa quatre anys.

La colla guanyadora va ser la del cuiner Honest Ayguadé, que va guanyar un premi de 100 euros. El segon premi per a la colla d’adults va ser de 75 euros, mentre que la colla guanyadora de la categoria de joves va guanyar un premi de 50 euros. Aquests diners serviran exclusivament per gastar en establiments del municipi. Acte seguit, tot els participants es van aplegar al poliesportiu municipal per menjar la seva cassola.

La festa va estar amenitzada per l’artista Lo Pau de Ponts i un ball amb el grup Premium de Luxe. La jornada va acabar amb un concurs de disfresses i un sopar de Carnaval al mateix recinte.

Ricard Gómez Puig