Joan Trull, nou president del Consell Comarcal

04/08/2017

Joan Trull, alcalde de Vilanova de Bellpuig, ha estat escollit nou president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell. Trull ha volgut remarcar que seguiran un camí continuista, treballant en tots aquells aspectes que siguin importants per la comarca

Joan Trull, alcalde de Vilanova de Bellpuig, ha estat escollit, per majoria absoluta, nou president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, després de la renúncia al càrrec de Josep Maria Huguet, acordada després de les eleccions del 2015.

Durant la presa de possessió, Trull ha volgut remarcar que encararà una legislatura continuista, treballant en tots els aspectes que siguin necessaris per millorar la comarca. D’altra banda, el nou president ha volgut fer referència, també, al turisme, un aspecte que considera molt important del Pla d’Urgell.

 

Trull ha defensat, per altra banda, la transparència del Consell, remarcant que vol una legislatura completament transparent apostant, principalment per les noves tecnologies, un camp en el que, assegura, treballaran a fons.

 

Per altra banda, el nou president ha remarcat, també, que treballaran per tal d’engegar un catàleg de borsa de treball, fomentant un pla estratègic per la millora de l’ocupació a la comarca.  

Ariadna Sánchez