L'Ajuntament de Mollerussa busca solucions de neteja per a les rajoles del centre

30/03/2019

El consistori també estudia implantar la recollida porta a porta o un sistema mixt als comerços del centre de la ciutat.

L’Ajuntament de Mollerussa està buscant solucions per a que les rajoles instal·lades al centre de la ciutat, dins la reforma del Pla de Barris, llueixin més netes. El consistori reconeix que el manteniment d’aquestes no ha estat l’esperat i per aquest motiu, està provant nous productes i formes de neteja per eliminar les marques de pneumàtics, d’aigua i d’altres elements que taquen el terra. L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ho va explicar durant el ple d’aquest dijous, primer dins l’informe d’alcaldia i després als precs que li van formular els grups del Partit Popular i d’Esquerra Republicana.

Al ple, tant els republicans com el PP també van coincidir en demanar que s’incrementin els horaris de neteja dels carrers.

Durant la sessió l’alcalde també va explicar que el consistori estudia implantar el sistema de recollida porta a porta o un sistema mixt al centre de la ciutat. Aquesta proposta vindria després de les protestes de diferents comerciants que han vist com el número de contenidors de la zona ha anat a la baixa un cop finalitzades les obres del Pla de barris.

Anna Berga i Genís Rescalvo