L’Ajuntament de Mollerussa vol renovar una vintena de bancs del parc i instal·lar tres espais per jugar a tennis taula

29/05/2018

També vol instal·lar unes papereres al Parc de la Serra per fomentar el reciclatge

L’Ajuntamentde Mollerussa portarà a l’aprovació del Ple ordinari d’aquest dijous una modificació de crèdit per un import total de 44.214 euros que inclou, entre altres, una partida per renovar una vintena de bancs del parc municipal i la instal·lació de tres zones urbanes per poder jugar a tennis taula al carrer. Així ho ha explicat l’alcalde Marc Solsona, qui ha indicat que la voluntat és ubicar-les al parc, a la zona de la pista de patins i a les piscines municipals, tot i que aquesta última seria trasllada quan el recinte no estigui en funcionament. Així mateix, també es previst instal·lar unes papereres específiques al Parc de la Serra per fomentar el reciclatge.

Per tal de finançar aquesta modificació, que també inclou una partida de promoció econòmica i un altra per arranjament de zones d’aparcament, es compta amb les baixes de crèdit de l’excés de pressupost que s’havia previst per tirar endavant les obres carrer de Prat de la Riba, el projecte de les quals ja està redactat, i la pavimentació del Pavelló del 125è Aniversari.

A banda d’aquest punt, l’ordre del dia també inclou, entre altres, la modificació de l’ordenança fiscal sobre l’impost de valors de terrenys de naturalesa urbana tenint en compte les recomanacions que fa el Síndic de Greuges referents a les bonificacions en les plusvàlues en els casos de modificació de residència habitual per raons sociosanitàries que comportin un trasllat de domicili.

 

 

Infolleida