L'alcalde de la capital del Pla d'Urgell, Marc Solsona, ha dut a terme la seva conferència anual "Mollerussa, avui"

14/09/2019

El primer edil ha explicat que es crearan noves zones d'estacionament a la ciutat i s'oferirà als comerciants una aplicació per millorar la seguretat dels establiments

Crear noves zones d’aparcament gratuït a carrers com Ferran Puig i Navarra és una de les mesures que l’Ajuntament de Mollerussa té previstes implantar. Així ho ha anunciat l’alcalde, Marc Solsona, durant la conferència “Mollerussa avui”, que s’ha dut a terme al Teatre L’Amistat. Tanmateix, ha anunciat que es posarà a disposició dels comerciants una aplicació mòbil per avisar de forma fàcil i ràpida a la policia local, en cas de patir alguna incidència.

Una altra de les preocupacions que els mollerussencs han manifestat en la conferència, és l’incivisme i la brutícia en algunes zones de la ciutat. En aquesta línia, Solsona ha explicat que Mollerussa compta amb 84 càmeres de seguretat i que se’n vol implantar una altra al carrer 11 de Setembre. A més, també ha recordat que es baralla l’opció d’impulsar el sistema de recollida porta a porta.

El delegat de l’Agència Catalana de Notícies a Lleida, Oriol Bosch, ha estat l’encarregat de traslladar a l’alcalde les inquietuds dels veïns, moltes de les quals, han girat entorn les deficiències a la via pública.

Alba Mor