Linyola suspèn el Pessebre Vivent i part dels actes de Nadal en rebuig a l'empresonament del govern

06/11/2017

Tampoc encendrà els llums de Nadal ni celebrarà la segona edició del concurs de Nadales i el Concert de Nadal

Linyola no celebrarà la segona edició del Concurs de Nadales, així com tampoc encendrà els llums de Nadal ni durà a terme el tradicional concert del 25 de desembre. Així ho han decidit els regidors d’ERC i el PDeCAT juntament amb el Comitè local de Defensa de la República en rebuig a l’empresonament del Govern i dels representants d’Òmium Cultural i de l’ANC.

El Pessebre Vivent de Linyola també s’ha sumat a la iniciativa i ha suspès les representacions. Tot i això, l’associació no descarta la possibilitat de dur a terme alguna representació simbòlica depenent de com evoluciona la situació política aprofitant que al pessebre s’hi estan realitzant les feines de manteniment anuals. El que sí continuarà, però, són les activitats paral·leles que organitza l’entitat.

Per altra banda, el consistori mantindrà aquelles activitats dirigides als infants com són, entre altres, la cavalcada de Reis, els actes de la Marató o la festa de Cap d’Any. També instal·larà el tradicional arbre de Nadal que enguany es plantejarà guarnir amb llaços grocs i altres motius reivindicatius.

 

 

 

 

Anna Berga