Marc Solsona entra a formar part de la direcció del grup parlamentari Junts per Catalunya

13/09/2019

En una reunió a Mollerussa, Junts per Catalunya ha oficialitzat els canvis al grup parlamentari amb Albert Batet al capdavant com a president. L’Alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, passarà a formar part de la direcció del grup parlamentari que tindrà com a nou portaveu a  Eduard Pujol.

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, passa a formar part de la direcció del grup parlamentari de Junts per Catalunya. El primer edil de la capital del Pla d’Urgell ja és membre de la direcció del partit i ara, s’ha incorporat a la direcció del grup parlamentari juntament amb Marta Madrenas amb l’objectiu de fer palès el seu  compromís amb tot el territori.

Junts per Catalunya també ha comunicat altres canvis interns. Així doncs, Albert Batet n’ocupa la presidència i Eduard Pujol i Gemma Geis passen a ser portaveu i portaveu adjunt, respectivament.

Després de la reunió, que inusualment  s’ha celebrat fora de Barcelona,  al teatre l’Amistat de Mollerussa i que ha servit per preparar, entre d’altres, el Debat de Política General, Batet ha assegurat que la resposta a la sentència del procés si no és absolutòria, ha de ser “unitària, forta i tan alta com la ciutadania”.

Paral·lelament, sobre la possible inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra, pels llaços grocs, Batet ha assegurat que seria tant “greu” que  “no contemplen aquest escenari”.

Mariona Rebull i Martí