Marc Solsona, reelegit alcalde de Mollerussa

15/06/2019

Aquest serà el tercer mandat de Solsona com alcalde de la capital del Pla d’Urgell.

Sense sorpreses de darrera hora, Marc Solsona, cap de llista de la candidatura Junts Per Catalunya Mollerussa, ha revalidat per tercera ocasió consecutiva l'alcaldia amb majoria absoluta. En aquesta ocasió, però, ho fa amb dos regidors menys respecte l'anterior mandat. Dos representants que guanya la candidatura d'Esquerra Republicana de Catalunya. Aquest dissabte al matí s'ha constituït ja oficialment el que serà el nou consistori de la capital del Pla d'Urgell. Com era previsible, entre els 17 regidors que han pogut escollir entre els caps de llista, 3 vots han estat en blanc, 5 per al republicà Engelbert Montalà i 9 per l'alcalde de Mollerussa en els darrers dos mandats, Marc Solsona. En el seu discurs, el ja revalidat batlle de la ciutat, ha volgut recordar els polítics empresonats i a l'exili i ha compartit amb els assistents la voluntat de seguir apostant amb fermesa per la ciutat com un indret actiu i clau per al territori.  

Per la seva banda, el cap de l'oposició, ha volgut recordar que els ciutadans han escollit donar-li l'alcaldia a Solsona però amb la pèrdua de dos regidors que han anat a parar als republicans. 

El consistori comptarà amb cares conegudes i d'altres que entren per primera vegada a l'Ajuntament. Entre ells, el cap de llista dels socialistes que s'ha mostrat amb ganes de treballar per la ciutat. 

Més emocionat s'ha mostrat l'únic representant del Partit Popular al consistori que repeteix experiència política per 3a ocasió. 

 

Durant el ple d'investidura, que ha durat prop d'una hora, s'han pogut escoltar promeses i objectius i entre tots els discursos un punt en comú entre tots els membres: la voluntat de treballar plegats per i per a Mollerussa.

Joan Cama