Mollerussa aprova el pressupost per al 2018 de 15.8M€

30/11/2017

Amb els vots favorables de l'equip de govern (PDeCAT). ERC i PSC s'han abstingut i el PP finalment hi ha votat en contra

El ple de l’Ajuntament de Mollerussa ha aprovat el pressupost per al 2018 que s’enfila fins als 15,8 milions d’euros, un 25% més respecte l’any anterior. Entre les partides destacades hi ha 300.000 euros que aniran destinats a la posada en marxa de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i la inversió en les obres del Pla de Barris s’incrementen en un milió arribant als 3, davant la previsió de que les despeses puguin augmentar.

Els pressupostos s’han tirat endavant amb els vots favorables de l’equip de Govern del PDeCAT.

Els grups d’ERC i el PSC s’han abstingut. Esquerra ho ha qualificat d’abstenció positiva i ha instat a l’equip de govern a fer partícips a l’oposició en la redacció dels pressupostos. Per altra banda, els socialistes s’han mostrat crítics en diferents punts del pressupost i també han demanat incentivar l’oferta d’oci. 

Tot i que en un primer moment el regidor del PP ha mostrat la seva intenció d’abstenir-se, finalment hi ha votat en contra després de que l’alcalde, Marc Solsona, li ha confirmat que en els pressupostos també s’hi inclou la quota a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Altres punts dels pressupostos també inclouen la millora del carrer Prat de la Riba o la pavimentació del pavelló 125è aniversari així com també es duplica la partida destinada a la programació del Teatre l’Amistat que passa de 10.000 a 20.000 euros.

Anna Berga