Mollerussa aprova una moció contra els talls de llum als col·lectius més vulnerables

20/09/2019

Arran de les cartes que Endesa i altres companyies elèctriques han enviat a diversos consistoris en què demanen que aquests es facin càrrec del 50% de les factures impagades, el Ple de l’Ajuntament de Mollerussa ha aprovat per unanimitat una moció en contra.

Per unanimitat i amb l’adhesió de tots els grups que conformen la corporació municipal, el Ple de Mollerussa ha aprovat una moció en què s’exigeix a les empreses elèctriques la condonació del deute per a les famílies vulnerables. La moció, també reclama que  s’aturin els talls que han anunciat les companyies a aquestes famílies si els ajuntaments no es fan càrrec del 50% del deute.

Duran la sessió plenària també s’ha aprovat per unanimitat, l’encomana de gestió de l’enderroc del Bloc A del Grup Sant Isidori a l’Institut Català del Sòl. Amb aquesta aprovació, la Generalitat assumeix la licitació i execució de les obres corresponents a l’enderroc per un import de 104.059 euros.

Un altre dels punts de l’ordre del dia que s’ha aprovat ha estat la renovació d’una operació de tresoreria de 700.000 euros.

Mariona Rebull i Martí