Mollerussa assumirà la meitat del cost dels fonaments del nou institut

25/02/2019

Ensenyament es farà càrrec de l’altre 50%. El ple de l’Ajuntament de Mollerussa ha aprovat encarregar aquest projecte i el del vial d’accés al nou centre

El ple extraordinari de l’Ajuntament de Mollerussa celebrat aquest dilluns ha aprovat una modificació de crèdit per valor de 22.442 euros. Aquests es destinaran a encarregar el projecte per habilitar el vial d’accés al nou institut que s’ha de construir darrere la guarderia El Niu. Així mateix, també servirà pel projecte de fonaments i la tanca perimetral del centre, un cost que en aquest cas assumirà el consistori i el departament d’Ensenyament a parts iguals. L’alcalde de la ciutat, Marc Solsona, ha explicat que l’objectiu és que el centre sigui una realitat de cara el curs vinent.

El punt s’ha aprovat amb els vots a favor del PDeCAT, ERC i el PP, tot i que tant els republicans com el PP han criticat la falta de previsió pel que fa la gestió del centre.

Per la seva banda, el PSC s’ha abstingut criticant que sigui el consistori qui hagi de pagar pel projecte.

El ple també ha aprovat per unanimitat l’adhesió al Pacte contra la segregació escolar a les escoles de Catalunya impulsat pel Síndic de Greuges.

Anna Berga