Mollerussa incrementarà en 72 places la zona blava

25/09/2020

La nova concessió s’ha aprovat aquest dijous en el Ple de l’Ajuntament de Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa va aprovar aquest dijous en el Ple la modificació del contracte de la zona blava de la ciutat. Ho va fer amb els vots a favor de JuntsXMollerussa i Esquerra i l’abstenció dels grups socialista i popular. La nova concessió ampliarà les zones d’estacionament de vehicles sota control horari a 72 places, 55 a la travessia de Domènec Cardenal amb Ferrer i Busquets i 17 al Carrer la Creu.  Aquest pàrquing, fins ara gratuït, passarà a ser d’alta rotació i serà el primer d’aquest tipus a la ciutat.

A més, el consistori reservarà la meitat de les places perquè s’hi pugui aparcar de manera gratuïta els dies que hi hagi serveis funeraris. En contracte també inclou la substitució de tots els parquímetres per uns que permetin pagar amb targeta i una nova màquina que s’instal·larà al pàrquing de Ferrer i Busquets.

El tema més controvertit del Ple van ser les escombraries. Després de l’anunci de l’alcalde a la seva xerrada anual, els grups de l’oposició li demanen altres mesures.

 

El Ple també ha procedit a l’aprovació del protocol per la prevenció de l’assetjament en l’àmbit laboral.

Ariadna Guiu Vila