Mollerussa millorarà la seguretat a l'encreuament de l'Avinguda Catalunya amb la Ronda Sant Pere

01/02/2019

El consistori tampoc descarta, en el temps, rebaixar l'alçada dels dos ressalts situats a la plaça de l'Orfeó Renaixença

L’Ajuntament de Mollerussa té previst dur a terme millores a l’encreuament de l’Avinguda Catalunya amb la ronda Sant Pere. Ha estat la resposta del consistori davant la petició feta pel grup municipal d’ERC durant el ple ordinari celebrat aquest dijous. Els republicans argumenten que les obres fetes a l’Avinguda Catalunya han restat visibilitat als vehicles que vénen de la carretera, fet que en moltes ocasions provoca situacions de risc.

Una altra de les peticions formulades en el ple, en aquest cas pel grup socialista, ha estat la instal·lació d’una barana a la plaça de l’Ajuntament, a la part que dóna al carrer Ferrer i Busquets.

Teresa Ginestà també ha senyalat que el doble ressalt instal·lat a la plaça de l’Orfeó Renaixença és un perill pels cotxes i ha demanat que es substitueixi per un més ample o que es tregui un dels dos ressalts. Segons l’alcalde del municipi, no es descarta, en el temps, anar minimitzant l’alçada dels ressalts tot i que ha explicat que es van col·locar amb una voluntat correctiva que ha donat resultat.

Anna Berga