Mollerussa treballa per elaborar un cartipàs amb sis àrees i la creació de comissions especials per projectes

20/06/2023

L’alcalde assegura que s’està acabant de redactar l’acord amb el grup socialista per fer una proposta de govern que passi l’aprovació per Ple

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha explicat que ja està treballant conjuntament amb el portaveu del grup del PSC, Joel Bastons, per ultimar la proposta de cartipàs a presentar a la resta de grups municipals abans de sotmetre-la a l’aprovació del Ple durant la primera quinzena de juliol. En aquest sentit, s’ha refermat en la voluntat d’elaborar un cartipàs que defineixi sis grans àrees de treball i que contempli també la creació de Comissions especials per projectes, un “element clau de la nova gestió municipal” que es vol tirar endavant.

Solsona ha insistit en la intenció de l’equip de govern de crear aquestes Comissions especials per projectes, que es podran anar formant al llarg del mandant en funció de les necessitats que es generin,  amb l’objectiu que siguin instruments de govern als quals es puguin sumar i, fins i tot liderar, grups o persones que estiguin a l’oposició. L’alcalde també ha explicat que preveu que aquesta setmana ja quedi definida la composició de la Junta de Govern per tal que l’activitat de l’Ajuntament es reprengui amb normalitat.

El Pavelló Firal concentrarà les onze meses de l’operativa electoral del 23 de juliol
D’altra banda, el primer edil ha anunciat que el Pavelló Firal serà la seu de les onze meses de l’operativa electoral prevista per les eleccions generals convocades per al pròxim 23 de juliol. D’aquesta manera, d’igual manera que ja es va fer durant la pandèmia, l’equipament municipal esdevindrà l’únic col·legi electoral en substitució dels tres habituals: les escoles La Salle i Vedruna El Carme i l’Escola Municipal de Música.

La decisió ve motivada pel fet que aquest equipament municipal està dotat amb sistema de climatització i, davant la previsió d’altes temperatures per la data de convocatòria dels comicis,  ofereix millors condicions laborals per a les persones que formaran part de les meses electorals i participaran en l’operativa electoral.

Infolleida