Mollerussa vota amb seguretat tot i la pandèmia

15/02/2021

La ciutadania va valorar molts positivament el dispositiu electoral. Pel que fa als resultats, Junts es va emportar la victòria a la capital del Pla d’Urgell en unes eleccions marcades per la davallada de la participació

Després de dies d’incertesa per saber com se celebrarien els primers comicis en temps de pandèmia, ahir Mollerussa va votar. Junts es va endur la victòria a la ciutat, tot i la gran davallada en la participació. Els tres col·legis electorals es van aglutinar als pavellons firals i la ciutadania diu que es va sentir molt segura. Dins, distàncies, neteja de mans, mascaretes i sobretot molta ventilació.  Unes eleccions diferents són les qui va viure l’Andrea, ja que no va ser fins al desembre del 2018 que les persones amb diversitat funcional van poder votar.

Uns comicis també peculiars pel Genís, que va treballar en el dispositiu electoral. Ell és un dels cinc auxiliars que l’ajuntament va contactar.

El muntatge del dispositiu va començar el dilluns i avui s’està ja desmuntant. Ramon Xinxó, l’encarregat a la ciutat, diu que és una feina de molts dies, però també de moltes persones.

Pel que fa a la franja horària destinada a les persones contagiades, a Mollerussa no van arribar a la desena. Els pavellons firals es van desinfectar ahir, avui s’hi ha tornat i la desinfecció final serà aquest dijous.

Ariadna Guiu Vila