Passa endavant d'El Palau d'Anglesola per ampliar l'escola Arnau Berenguer

10/04/2020

El ple de l'ajuntament ha aprovat de forma inicial el conveni de col·laboració amb Educació

El ple de l'ajuntament d'El Palau d'Anglesola ha aprovat de forma inicial el conveni de col·laboració entre el Departament d'Educació i el consistori per a l'ampliació de l'escola Arnau Berenguer, un projecte que segons l'alcalde Francesc Balcells "somniem des de fa anys i que ara es fa una passa endavant perquè sigui una realitat". En aquest sentit, el ple també ha aprovat l'adhesió al projecte Educació 360, amb l'objectiu de millorar l'equitat educativa i garantir la igualtat d'oportunitats per a tots els infants. 

Una altra de les qüestions aprovades durant la sessió ha estat el DUPROCIM, esdevenint d'aquesta forma el primer municipi del Pla d'Urgell en tenir aquest document que pauta la logística en casos d'incidències i accidents. Es tracta d'un Document Únic de Protecció Civil Municipal, que estableix el marc orgànic i funcional previst per al municipi, amb l'objectiu de prevenir i controlar els riscos sobre les persones i els béns, donant així una resposta adequada a les possibles situacions d'emergència. Aprovar-lo en el context actual és "oportu i més necessari que mai", segons ha afirmat el primer edil. 

Per últim, també s'han aprovat les dates de les festes locals del 2021, a partir d'una enquesta realitzada als comerços de la localitat. Seran el 3 de febrer i el 30 d'agost. El ple s'ha celebrat amb els sis regidors de l'equip de govern i només un de l'oposició ja que la resta han optat per no assistir al ple. Només s'ha presentat la portaveu que ha demanat a l'inici de cancel·lar-lo i dur-lo a terme presencialment més endavant, fet que s'ha desestimat. 
INFOLLEIDA