Rafel Panadés estrena a l’Ajuntament de Mollerussa les seves trobades per ‘obrir’ les portes del Consell Comarcal del Pla d’Urgell a tots els municipis

16/07/2019

Marc Solsona es posa a disposició del nou president del Consell per treballar plegats pel bé de Mollerussa i de la comarca

L’Ajuntament de Mollerussa ha estat aquest dimarts objecte de la primera visita institucional que efectua Rafel Panadés com a nou president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell. Panadés, que ha estat rebut per l’alcalde Marc Solsona i per la resta de la corporació municipal, ha signat el Llibre d’Honor de l’Ajuntament i també ha mantingut una breu trobada en la que s’han tractat diferents temes.

Solsona ha agraït que la primera visita institucional de Panadés fos a l’ajuntament de Mollerussa i s’ha posat a disposició del nou president del Consell comarcal.

Per la seva banda, Rafel Panadés ha anunciat que durant l’estiu té previst visitar tots els ajuntaments de la comarca i, en aquest sentit, ha remarcat que la primera visita havia de ser a Mollerussa.

Panadés també ha explicat que, al marge de les visites als diferents ajuntaments, també té previst fer trobades, entre altres, amb els cossos de seguretat i amb diferents empreses amb la voluntat d’obrir les portes del Consell a tota la comarca.

 

Anna Berga