Roger Torrent: “Cal rebentar les urnes amb vots a favor de la República”

02/03/2019

El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, ha assegurat que l’única manera d’aconseguir la independència és “guanyar tantes eleccions com se’ns posin per davant” i que per això “cal rebentar les urnes de vots”. Així ho ha expressat en la seva visita a Torregrossa per donar suport a l’actual alcalde del municipi i candidat per a les pròximes eleccions del 26 de maig.

El President del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, ha assegurat que les eleccions generals del pròxim  28 d’abril i les municipals del 26 de maig són fonamentals per guanyar la República, per això s’ha mostrat convençut que la ciutadania tornarà a omplir les urnes de vots.

Torrent ha fet aquest discurs a Torregrossa, on ha participat en l’acte de presentació de Josep Maria Puig, actual alcalde de la població, com a candidat d’ERC per a les pròximes municipals. El president del Parlament ha assegurat que des del seu partit es continuarà treballant per la independència “costi el que costi”.

Unes dues-centes persones han participat en l’acte que s’ha celebrat al centre cívic de la població i que ha comptat amb la presència de la portaveu del partit, Marta Vilalta, l’alcalde de Torregrossa i una desena de candidats a les alcaldies del Pla d’Urgell.

Mariona Rebull i Martí