Solsona lamenta que es focalitzi la gestió de la pandèmia a les terres de Lleida

25/08/2020

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha assegurat que no anul·laran cap acte programat fins que no surti publicada la resolució de la Generalitat pel que fa a l’afectació quinzenal de mesures contra la covid-19. El primer edil ha criticat que en alguns casos la comunicació pública crei confusió.

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha criticat que es focalitzi la gestió de la pandèmia a les terres de Lleida quan és a tot el conjunt del país on hi ha indicadors de creixement dels contagis. Segons Solsona, els mesos més forts de creixement del virus a la ciutat han estat el juliol i l’agost. En aquest sentit ha recordat que la policia local del municipi ha posat més de 160 multes per no dur la mascareta i que des del consistori es fa tot el que “s’ha de fer” per gestionar la pandèmia.

Aquest cap de setmana s’ha hagut de fer servir l’espai habilitat als Pavellons Firals per acollir el cas d’un temporer que a l’espera dels resultats de la prova ha fet l’aïllament a l’equipament. Una vegada s’ha conegut que el treballador ha donat positiu se l’ha derivat a la Manreana, a Juneda.

Mariona Rebull i Martí