Tres candidatures es disputaran l’alcaldia del Palau d’Anglesola

20/05/2019

Són Junts pel Palau, amb Montserrat Meseguer; Agrupació Units pel Palau, amb Carme Tàpies al capdavant; i Ara, el Palau amb Francesc Balcells.

Un total de 3 candidatures concorren a les eleccions municipals del Palau d’Anglesola. Són: Junts pel Palau, actualment amb 6 regidors,  Agrupació Units pel Palau, que en té 5, i Ara, el Palau – Acord Municipal, que es presenta per primera vegada.

L’actual alcaldessa, Montserrat Meseguer, opta a la reelecció amb la candidatura de Junts pel Palau. D’aquest darrer mandat l’equip de govern destaca com a obres importants: la construcció del nou consultori mèdic, la climatització del pavelló municipal i l’ampliació del cementiri així com la creació de la Cursa de Sant Blai. De cara al futur, la candidatura aposta , entre altres, per crear un viver d’empreses i iniciar el pla de reunificació de l’escola. Així mateix també destaquen tres projectes:  La renovació de la zona del camp d’esports, recuperar la banqueta del canal al seu pas pel municipi amb la creació d’una zona de passeig i l’ampliació i reforma de la residència de Ca la Cileta.

Carme Tàpies és la cap de llista de l’Agrupació Units pel Palau. La candidatura, que formen fins a 11 persones, inclou a les posicions capdavanteres una àmplia presència femenina.

La formació també aposta per ampliar i modificar la residència així com per adequar un passeig a la banqueta del Canal. Una altra proposta és treballar per frenar l’aigua del clavegueram que arriba al Palau i que en períodes de pluja provoca inundacions. També inclouen projectes en l’àmbit educatiu.

Després de 8 anys, ERC torna a presentar-se al Palau amb la candidatura Ara, el Palau. La llista està encapçala per Francesc Balcells i la formen fins a 16 persones, de les quals, 10 són dones.

 

 

Anna Berga