Una setantena de persones de la comarca van a la manifestació convocada davant el Parlament

30/01/2018

Tot i l’ajornament del Ple, s’ha mantingut la crida de l’ANC

Una setantena de persones dels diferents pobles del Pla d’Urgell han posat rumb a Barcelona per assistir a la manifestació convocada per l’Assemblea Nacional Catalana en motiu del ple d’investidura que estava previst celebrar aquest dimarts al Parlament. Tot i que durant el matí s’ha conegut que el president del Parlament, Roger Torrent, ha ajornat el debat fins que es pugui celebrar “amb valor real i sigui efectiu”,  l’entitat sobiranista ha decidit mantenir la convocatòria per exigir que la sessió d’investidura es “dugui a terme sense ingerències, en els terminis i condicions que ja estaven establerts”  i que es respecti el mandat popular obtingut a les urnes el 21D.

Altres dels manifestants que han sortit de Mollerussa,  consideren que l’anunci de l’ajornament del ple ha estat una “bona patacada” i creuen que cal plantejar un canvi d’estratègia.

Tot i això, els manifestants han coincidit en que aquest dimarts és necessari manifestar-se per exigir al govern espanyol que respecti els resultats de les passades eleccions.

  

Anna Berga