Vilanova de Bellpuig compta amb dues candidatures després de 8 anys

16/05/2019

S’hi presenten Junts per Vilanova amb Joan Trull i Endavant Vilanova amb Maria Dolors Pascual al capdavant.

Vilanova de Bellpuig, municipi del Pla d’Urgell de 1.170 habitants, haurà d’escollir, el pròxim 26 de maig, els 7 regidors que ocuparan l’Ajuntament durant el proper mandat. Hi concorren dues candidatures, un fet que no passava des de feia 8 anys.

L’alcalde del municipi des de fa 22 anys, Joan Trull, torna a presentar-se als comicis amb una llista, amb pocs canvis, formada per 14 persones. D’aquest darrer mandat, l’actual batlle destaca l’endeutament zero al que ha arribat el consistori i obres com el canvi de coberta al poliesportiu, la nova llar d’infants i l’ampliació de l’escola amb mòduls prefabricats així com l’asfaltat de la carretera de Golmés. Pel que fa les propostes de futur, des de Junts per Vilanova aposten per continuar fomentant les entitats del municipi i treballar la part social com pot ser les subvencions per als usuaris de la residència municipal. També hi ha obres com la construcció de la planta potabilitzadora i , en especial, la creació d’un casal cultural.

A les eleccions també hi concorre la llista Endavant Vilanova – EV formada per un total de 18 persones i que encapçala Maria Dolors Pascual.

Anna Berga