REPORTATGE. Coneixent el CTT Mollerussa

21/12/2017

El club compta amb una quarantena de socis d'edats compreses entre els 8 i els 74 anys

A principis dels anys 40 Paco Costa i Jaume Capell, dos aficionats al tennis taula i campions provincials d’aquella època, van fundar el Club Tennis Taula Mollerussa. Amb el temps, però, els alts i baixos en el nombre de socis va fer que el club no tingués continuïtat i no va ser fins a l’any 1998 que Xavier Clotet, un altre entusiasta d’aquest esport, el va reprendre.

19 anys després, l’entitat té una quarantena de socis, entre jugadors i col·laboradors, i compta amb 4 equips que militen en les categories de Segona Provincial, Preferent, Tercera Nacional i Segona Nacional, la quarta màxima categoria d’Espanya. També val a dir, que en aquesta última els tres palistes, Ricard Gómez i Iván i Cristian Fernández, estan formats al club.

I entre els palistes formats al club també s’hi troba la jove promesa Marc Miró, actual número 1 al rànquing juvenil de la província de Lleida.

Al ser un esport que no gaudeix de la mateixa popularitat que el futbol o el bàsquet, entre altres, des del club fomenten algunes activitats amb l’objectiu d’aconseguir augmentar el nombre de socis, sobretot entre els més joves.

Tot i això, un dels grans avantatges del tennis taula es que és un esport que es pot practicar a qualsevol edat. El mateix club del Pla d’Urgell compta amb socis entre els 8 i 74 anys.

Entre els objectius que es marca el club hi ha el de mantenir el primer equip a Segona Nacional així com continuar fent difusió d’aquest esport entre els més joves.

 

Anna Berga