REPORTATGE. El CEPU femení viu el seu moment més dolç

09/10/2017

Enguany ha doblat el nombre de jugadores i ja compta amb dos equips femenins

L’any 2004 naixia el CEPU, el Club Esportiu Pla d’Urgell, fruit de la inquietud de diferents pares, mares i ajuntaments que van veure la necessitat de crear una escola de futbol base fins llavors inexistent a la comarca. 13 anys després, el club compta amb 17 equips que van des de debutants fins a juvenils i aquesta temporada, i per primera vegada, es superaran els 200 jugadors i jugadores.

Una de les novetats més destacades d’aquesta temporada però, és que enguany l’equip femení ha doblat el nombre de jugadores passant de 12 a 26, el que els hi ha permès mantenir l’equip de benjamí/aleví i obrir-ne un segon en la categoria infantil/cadet.

El boca orella entre les més joves ha estat l’èxit principal d’aquestes noves incorporacions. Algunes de les jugadores venen de jugar en altres equips amb nois i n’hi ha altres que és la primera vegada que juguen a futbol.

Un altre dels motius d’aquest augment de jugadores és la major visibilitat que el futbol femení gaudeix en aquests dies, entre altres, gràcies a fites com les que ha aconseguit l’AEM. Però per l’equip del Pla d’Urgell no sempre ha estat així i als inicis, d’ara fa 4 anys, no va ser fàcil trobar noies.

L’objectiu que en aquests moments es planteja el club és el d’anar aconseguint més jugadores per en un futur poder formar un equip de futbol 11.

 

Anna Berga