REPORTATGE. El Club d'Escacs ha complert 40 anys

29/10/2019

Actualment l'entitat està integrada per 43 socis, dels quals 23 són menors de 16 anys

El Club d'Escacs de Mollerussa compleix enguany quatre dècades des de la seva fundació. Es va crear l'11 de juny del 1979 a iniciativa d'un grup de joves que es volien reunir per competir. En l'actualitat, l'entitat està integrada per 43 socis, dels quals 23 són menors de 16 anys. Aquest fet fa que sigui un dels clubs més joves de la província i amb més cantera. 

Per celebrar l'efemèride, el Club d'Escacs va organitzar a finals de juny el primer Torneig Internacional de Partides Ràpides on hi van participar un centenar de jugadors. Al mateix temps, també ha dut a terme iniciatives per promocionar el seu esport entre els ciutadans de Mollerussa involucrant establiments i veïns i veïnes. 

La nova temporada d'escacs donarà inici a l'última setmana de gener i el club competirà amb tres equips distribuïts en totes les categories provincials. El seu local de joc està ubicat a les instal·lacions del Teatre l'Amistat. La seva intenció és traslladar-se a un altre espai més gran per tal de poder realitzar totes les seves activitats en perfectes condicions.
RICARD GÓMEZ