236 participants a la Caminada a la Llum de la Lluna de Sidamon

02/07/2018

La jornada lúdica i festiva ha transcorregut al llarg de 5km

Rècord de participants a la Caminada a la Llum de la Lluna de Sidamon. L’edició d’enguany, celebrada el passat divendres al vespre, va aconseguir reunir un total de 236 persones.

Els assistents, van poder gaudir d’una jornada d’un lúdica formada per un recorregut de 5km, que amb inici i final a la plaça Major del municipi, va transcórrer per la zona baixa del poble, on es troba el cementiri, gasolinera i els camins paral·lels a l’autovia A-2. De fet, aquesta ruta ha estat la principal novetat de la caminada d’enguany ja que en les passades edicions es seguia el recorregut que començava a l’amfiteatre, continuava cap a la pineda de Sidamon i a les zones de la serra on hi ha el pantà i l’aeròdrom fins que tornava de nou a l’amfiteatre.

Des de l’Associació de Dones de Sidamon, organitzadores de la caminada, han obsequiat a tots els participants amb una bossa de tela. Així mateix, a l’arribada a la plaça Major, també es va repartir sopar format per un entrepà, refresc i gelat. Després de recuperar les forces la festa va culminar amb un petit concert de la mà del grup local I-Nuits.

 

Anna Berga i Arnau Teixidó