5 alcaldes més del Pla d'Urgell han declarat aquest dimarts davant la fiscalia

20/09/2017

Els batlles de Bellvís i Fondarella han declarat als jutjats de Lleida mentre que els alcaldes de Golmés, Linyola i El Palau d'Anglesola ho han fet a Cervera

Els alcaldes de Bellvís, Fondarella, Golmés, Linyola i El Palau d’Anglesola han declarat aquest dimecres al matí davant la Fiscalia per haver donar suport al referèndum del proper 1-O.

L’alcalde de Bellvís, Joan Talarn i l’alcalde de Fondarella i president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, han comparegut als jutjats de Lleida mentre que els batlles Jordí Calvís de Golmés, Montserrat Meseguer del Palau d’Anglesola, i Àlex Mases de Linyola, ho han fet als jutjats de Cervera.

Tal com van fer dimarts els alcaldes de Mollerussa, Oliana i Pont de Suert, els edils del Pla d’Urgell s’han acollit al dret de no declarar.

Davant els dos jutjats, s’hi ha concentrat centenars de veïns i veïnes dels respectius municipis que han mostrat el seu suport als representants locals. Durant el matí s’han vist estelades i pancartes a favor del referèndum i s’han sentit crits de “no esteu sols” i “votarem” així com també s’ha cantat l’himne dels Segadors.

Anna Berga, Lleida TV i Segarra TV