80.000 visitants el diumenge de Fira de Sant Josep

18/03/2018

S’ha vist una gran afluència de gent al 38è Saló de l’Automòbil, que espera poder repetir les bones xifres de la darrera edició

La tercera jornada de la Fira de Sant Josep de Mollerussa d’aquest diumenge tanca amb prop de 80.000 visitants, una molt bona xifra que fa mantenir les expectatives de negoci per aquesta 146a edició.

Durant el diumenge també s’ha vist un gran nombre de visitants al 38è Saló de l’Automòbil, la segona mostra de vehicles més important de Catalunya pel que fa al seu nivell de vendes.

El Saló està situat al complex de les piscines municipals i compta amb més de 6.000 metres quadrats d’exposició i  un total de 23 expositors de les principals marques del mercat de vehicles, motocicletes i caravanes. L’any passat aquesta mostra va tancar les seves portes amb 284 cotxes venuts per un import de 7,6 milions d’euros, unes xifres que des de l’ens firal esperen poder repetir.

A més, com en les anteriors edicions, Fira de Mollerussa sortejarà un xec de 6.000 euros entre els visitants que comprin algun vehicle durant la Fira. Aquest premi està patrocinat pels expositors participants en el certamen i Fira de Mollerussa i és un al·licient de venda per als visitants que estan pensant en adquirir un vehicle.

 

Anna Berga