Bus gratuït diumenge per poder visitar l’estany d’Ivars d’Urgell i Vila-sana

10/04/2024

Les sortides des de l’estació seran a les nou, a les onze i a la una del migdia

Un autobús portarà diumenge els veïns de la comarca que ho vulguin des de Mollerussa fins a l’estany d’Ivars d’Urgell i Vila-sana perquè puguin descobrir l’espai natural i participar en les activitats de la setzena Festa de l’Estany, que se celebraran aquest cap de setmana. Les sortides des de l’estació seran a les nou, a les onze i a la una del migdia. El bus també durà a terme parades a Cal Sinén així com també a Ivars d’Urgell, on el públic
podrà descobrir la seua enciclopèdia mural dedicada a les aus que viuen en aquesta zona humida. Així ho va explicar ahir Rafel Rocaspana, director tècnic de l’Estany, juntament amb els alcaldes d’Ivars, Joan Carles Sánchez, i de Vila-sana, Jaume Caballé. Entre les activitats, dissabte hi haurà observació de fauna, un taller de papallones i invertebrats i un altre de fusteria. Diumenge hi haurà jocs de fusta per als més petits i concert vermut amb la música de Polar Soft. 

Denuncien pesca furtiva a l’estany d’Ivars i Vila-sana

Els Agents Rurals i els Mossos han denunciat dos furtius que pescaven a l’estany d’Ivars i Vila-sana, on aquesta pràctica està totalment prohibida.
Infolleida