Cal Combelles s’omple en la primera nit del Festival Cua d’Estiu de Fondarella amb Vermut Teatre

09/09/2017

El festival conclou avui el seu primer cap de setmana amb la ‘Música conscient’ d’Oriol Ginestà

La sisena edició de la Cua d’Estiu, el festival d’espectacles de petit format de Fondarella, va començar ahir amb èxit al jardí de Cal Combelles, una de les tres cases que seran escenaris del Festival d’enguany. Vermut Teatre va oferir la seva dosi d’humor quotidià amb l’obra ‘Un dit de llibertat’, que va posar sobre la taula temes prou controvertits i la manera que tenim d’abordar-los.

El primer cap de setmana de la Cua d’Estiu continua avui dissabte 9 de setembre a les 21 hores amb l’actuació d’Oriol Ginestà a Cal Combelles. El cantant urgellenc presenta un concert de meditació amb bols de quars i interpretarà cançons d’autor, el que ell anomena ‘Música conscient’. Ginestà ofereix un concert obert a les sensacions, on la música perd els seus límits i etiquetes, a través de la seva guitarra, els bols de quars i tibetans, el tambor de mar i el gong. Entre cançons i mantres, el cantant proposa una immersió dins el món de la música.

Artistes consolidats com el solsoní Roger Mas o el grup lleidatà Renaldo & Clara conviuen amb propostes contemporànies i originals com la de L’Home Llop & The Astramats i altres propostes emergents en l’àmbit musical en la sisena edició de la Cua d’Estiu. Destaca també la presentació d’’Umbilical’, l’últim disc del compositor de Castellserà, David Pradas, una banda sonora de la maternitat, el dia 16. Els Matins de la Cua, que tindran lloc els diumenges 17 i 24 de setembre, serà el torn dels grups ‘EnCantades’ i ‘Sons de Sobretaula’, respectivament.

 

Aquesta és la combinació d’una programació pensada per posar en relleu cultura i patrimoni, l’objectiu principal de la Cua d’Estiu que enguany presenta 10 espectacles (7 de música i 3 de teatre). Els espectacles tindran lloc els divendres i els dissabtes del mes de setembre a les 21.00 h i a les 12.00 h les matinals dels diumenges. Per segon any consecutiu, els diumenges la Cua ofereix actuacions i degustacions amb productes de proximitat, que aquest any aniran a càrrec de l’empresa Mos de Tros de Vallverd d’Urgell i Formatges Camps, del Palau d’Anglesola que oferiran un tast dels seus productes el diumenge al migdia.

Infolleida