Castellnou de Seana obre les portes del passatge més terrorífic

31/10/2018

Desenes de persones han participat a la iniciativa que, per tercer any, organitza l’Associació Cultural de Castellnou de Seana

El dia 31 d’octubre entrar a l’antiga Casa del Metge de Castellnou de Seana ha estat fàcil, però sortir-ne no ho ha estat tant. I és que durant unes hores aquest edifici ha obert les seves portes al públic convertit en un hospital psiquiàtric del terror habitat per diferents criatures malèfiques que han fet cridar als més joves però també als adults.

Una vint-i-cinquena de persones amb edats compreses entre els 9 i els 65 anys han col·laborat en aquest Passatge del Terror que organitza l’Associació Cultural de Castellnou de Seana i que té com a objectiu celebrar una activitat típica de Halloween. Enguany ha estat el tercer any que aquesta activitat es duu a terme i sempre es fa en diferents localitzacions del municipi.

La convocatòria d’enguany ha estat de nou tot un èxit i a l’exterior de la casa s’hi han aplegat desenes de persones, tant de Castellnou com de municipis propers, amb ganes de passar molta por abans d’anar a menjar castanyes i panellets.

 

Anna Berga