Comencen les obres al pavelló poliesportiu de Mollerussa

08/08/2019

Els treballs consisteixen en reparar el parquet del pavelló i repintar les línies de joc

L’Ajuntament de Mollerussa ha iniciat aquesta setmana, a través de l’empresa adjudicatària Via Global Flooring SL les obres de reparació del parquet del Pavelló poliesportiu municipal 19 de març deteriorat pel seu ús en la pràctica esportiva. Els treballs, que tenen un pressupost de 26.770 euros, consisteixen a polir i envernissar tota la pista poliesportiva del 19 de març així com en pintar les línies de les diverses pistes de joc.

Les tasques de reparació de l’equipament es duen a terme aquest mes d’agost, aprofitant el descans en els entrenaments dels diferents clubs que en fan ús al llarg de la temporada. La previsió és que el pròxim 26 d’agost ja estiguin enllestides per tal que pugui tornar a acollir activitat.

 

Tasques de manteniment a la piscina coberta amb el canvi del filtre i 2 finestres al gimnàs

D’altra banda, l’Ajuntament també aprofita el tancament de la piscina coberta durant el mes d’agost, un cop finalitzats els cursets d’estiu, per tal de dur a terme les tasques de manteniment necessàries per iniciar la temporada a mitjans de setembre amb plena normalitat. Enguany però, a les tasques habituals s’hi suma la substitució del filtre del vas gran del complex, atès el desgast produït pel seu funcionament i també la necessitat d’adequar-lo a la normativa actual. Es tracta d’una substitució, que inclou la retirada del vell filtre i el muntatge i posada a punt del nou, la qual s’ha adjudicat a l’empresa FRIDECAL per un import total de 14.178 euros (IVA inclòs).

Així mateix, també està previst obrir a l’exterior dues finestres a la zona del gimnàs de la piscina per tal de ventilar aquest espai. Les obres, que consisteixen a col·locar dues finestres amb vidre batent de càmera a la paret que dóna a l’exterior de l’equipament, estan pressupostades en 1.058 euros (IVA inclòs).

Infolleida