Detinguts tres homes per tallar les lones de nou camions en una àrea de servei de l'A-2 al Pla d'Urgell

22/09/2023

Els presumptes autors van donar respostes incoherents a la policia i al vehicle hi duien eines per perpetrar robatoris

Els Mossos d'Esquadra han detingut la matinada d'aquest divendres tres homes, de 23, 24 i 26 anys, com a presumptes autors de nou delictes de danys i temptatives de furts. Els fets han passat pels volts de les 2 de la matinada quan una patrulla policial ha tingut coneixement que havien tallat les lones d'un camió estacionat en una àrea de servei de l'A-2 al terme de Vila-sana (Pla d'Urgell). En arribar al lloc han descobert que, a més d'aquest vehicle, n'hi havia nou més que també presentaven els mateixos danys i que tot apuntava a un intent de robatori de la càrrega. Més tard han localitzat i detingut els tres presumptes autors en un vehicle, que han donat respostes incoherents als agents.

Una patrulla que buscava els autors per la zona ha detectat un vehicle circulant a gran velocitat per l'A-2 en direcció a Barcelona. Els agents n'han identificat els ocupants, que han donat respostes incoherents del que estaven fent al lloc, i han constat que el vehicle era de lloguer.

En l'escorcoll que ha fet la policia a l'interior del vehicle s'han trobat eines per perpetrar robatoris com ara guants, talladors i roba fosca, entre altres objectes. Els agents també han observat que els tres identificats portaven les sabates tacades amb fang.

Davant d'aquests indicis, la policia els ha detingut com a presumptes autors de nou temptatives de furt i danys. Els arrestats, dos dels quals tenen antecedents, han quedat en llibertat després de declarar davant dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Mollerussa, amb la obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.

ACN