Doctor Prats i Quim Masferrer, caps de cartell de la Festa Major de Mollerussa

17/04/2018

Es celebrarà del 17 al 20 de maig i també inclourà grups de versions i iuna festa hands up amb els DJ's Moncho, Luka Karo, Louis Fox i Kate Ear

Doctor Prats i Quim Masferrer seran els caps de cartell de la Festa Major de Mollerussa que es celebrarà del 17 al 20 de maig, i que també inclourà grups de versions i una festa hands up.

El reconegut presentador del programa El Foraster de TV3 portarà el seu espectacle Bona Gent al Teatre L’Amistat el dissabte de festa major a partir de les 9 del vespre (entrades ja disponibles a través de Ticketmaster) mentre que els concerts es celebraran entre el dijous i el dissabte. Dijous serà el torn del grup de versions Tropical que en un principi actuarà a la plaça de l’Ajuntament ja que les obres de Pla de Barris, s’iniciaran en breu.

Divendres serà el torn de la festa Hands Up amb els DJ’s Moncho, Luka Karo, Louis Fox i Kate Ear i dissabte la música de Doctor Prats omplirà de nou el Pavelló Firal, juntament amb el grup guanyador del 3r concurs de Música de Festa Major, organitzat pel Jovent de Mollerussa, i el grup de versions Jukebox. De fet, aquestes dues propostes han estat escollides per la comissió de festes a través d’un procés participatiu en el que hi ha participat 350 persones de la ciutat

Com a novetat, enguany s’ha recuperat  el concurs de cartells de Festa Major, que ja es va celebrar del 2009 al 2011, i que en aquesta convocatòria ha rebut un total de 7 propostes. La guanyadora ha estat la de la mollerussenca Carme Maria Martín López.

Anna Berga