El Banc de Recursos de Lleida dóna 10 ordinadors a l’ACUDAM

10/07/2019

Aquesta donació servirà per renovar part de la sala d'informàtica de l'entitat del Pla d'Urgell

El Banc de Recursos de Lleida ha lliurat 10 ordinadors i 3 impressores a l’ACUDAM. Aquesta donació ha estat possible gràcies al projecte “Pont Solidari”, un servei de la Fundació que gestiona ofertes de recursos excedents d’empreses a fi de donar-los una sortida alternativa cap a entitats adients i en un temps raonable, perquè puguin ser utilitzats o reutilitzats tant en països en vies de desenvolupament com en les entitats del Tercer Sector.

En aquest cas, l’entitat del Pla d’Urgell destinarà aquest equipament informàtic a renovar part de la seva sala d’informàtica, millorant així la qualitat tècnica de l’aula i també en actualitzar alguns dels ordinadors dels diferents professionals que hi treballen i que necessiten una actualització dels seus equips de treball per poder oferir un millor servei i guanyar en eficiència.

Aquests ordinadors formen part d’una partida provinent de l’administració d’Hisenda a Lleida i han estat recondicionats, netejats i preparats  pels Laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida i el grup de desenvolupadors de Google de Lleida, de forma solidària i en col·laboració amb el Banc de Recursos de Lleida.

El Banc de Recursos ha assenyalat que, en la mesura de lo possible, tornarà a fer front a noves peticions de l’entitat del Pla d’Urgell a fi de poder acabar de renovar la sala d’informàtica de l’entitat. Per la seva banda, ACUDAM agraeix aquesta donació i es calcula que podria arribar fàcilment a un valor total aproximat de 2.000 €.

Infolleida