El Consell Comarcal del Pla d’Urgell adquireix una nova furgoneta de transport adaptat

02/01/2018

Amb capacitat de fins a 7 usuaris donarà servei a residències, centres de dia i alumnes de centres d’educació especial de la comarca

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell compta amb els serveis d’una nova furgoneta de transport adaptat. El vehicle té una capacitat de fins a 7 usuaris i destaca per la seva polivalència interior, permet l’alternança de persones amb cadira de rodes i sense i així adaptar-se més fàcilment a les necessitats puntuals dels beneficiaris.

Aquesta incorporació es fa amb l’objectiu de facilitar l’accés als serveis socials diürns d’atenció especialitzada a persones amb discapacitat i persones grans amb dependència que no poden fer ús del transport ordinari i que presenten dificultats de mobilitat. Se’n beneficiaran les residències, centres de dia de la comarca i usuaris de centres especials d’educació de Lleida però amb residència al Pla d’Urgell. L’adquisició està finançada gràcies a la col·laboració econòmica de l’Obra Social la Caixa que ha aportat 10.000€, un 20% del cost.

Fins ara el Consell comptava amb una furgoneta molt més reduïda que ha acabat quedant petita per donar abast a tota la demanda. En els últims anys ha augmentat la necessitat d’aquest servei i s’ha treballat per incorporar aquest nou vehicle per adaptar-se a les demandes de la comarca.

Infolleida