El Consell Comarcal del Pla d'Urgell nou punt d'atenció del programa Reempresa

30/11/2017

Aquest programa assessora de manera gratuïta tant als empresaris que volen vendre la seva empresa, com a les persones reemprenedores disposades a donar-los-hi continuïtat

Des de fa dos mesos la Míriam té el seva pròpia botiga de complements i bijuteria. Ella, però, no va començar el negoci de nou sinó que va optar per agafar una tenda que ja funcionava i que es traspassava per jubilació. Per dur a terme aquest procés de traspàs, la Míriam ha participat en el programa Reempresa dins el qual ha rebut l’acompanyament i l’assessorament de GLOBALleida.

 

Amb l’objectiu de garantir la continuïtat de les petites i mitjanes empreses del territori, com  en el cas de la Míriam, el Consell Comarcal del Pla d’Urgell s’ha incorporat en el programa Reempresa a través del qual oferirà un punt d’atenció i d’assessorament, tant als empresaris que volen vendre la seva empresa, com a les persones reemprenedores disposades a donar-los-hi continuïtat.

Durant el 2017 el programa Reempresa ha permès la transmissió, a nous emprenedors, de 22 empreses a les comarques de Lleida que han generat més de 725.000€ d’inversió. Els sectors amb més èxit han estat el sector comerç (42%), seguit de l’hostaleria (24%), sector serveis (24%), indústria (5%) i l’agropecuari (5%).

Aquest programa que s’ha presentat a Mollerussa, també ho ha fet a Lleida, Tàrrega, Balaguer, el Pallars Jussà, Solsona, les Garrigues i Cervera i està previst que en els propers mesos es presenti a La Seu d’Urgell, Sort, Vielha i Alta Ribagorça.

Anna Berga