El Dia de la Comarca celebra el 30è aniversari del Pla d’Urgell

18/03/2018

En un acte que ha estat presidit pel President de l’Associació Catalana de Municipis, David Saldoni

Fa 30 anys el Pla d’Urgell va ser una comarca molt volguda i reivindicada i una fita que demostra l’èxit del model comarcal a Catalunya. Amb aquest missatge el President de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), David Saldoni, ha felicitat el 30è aniversari de la comarca del Pla d’Urgell en un acte que ha presidit i que s’ha celebrat en el marc de la 146a Fira de Sant Josep de Mollerussa.

Els actes commemoratius del Dia de la Comarca han començat al matí amb la rebuda institucional a l’Ajuntament de Mollerussa. Saldoni, que ha estat acompanyat de l’alcalde de la ciutat, Marc Solsona, el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Joan Trull, el President de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i gran part dels alcaldes, alcaldesses i representants dels 16 pobles que formen la comarca, han continuat la jornada amb una visita al recinte firal.

L’acte institucional ha culminat amb un dinar al Teatre L’Amistat en el qual l’Ajuntament de Mollerussa ha obsequiat a la resta de municipis de la comarca amb un detall commemoratiu.

 

Anna Berga