El festival MonAmour calcula en uns 120.000 euros les pèrdues de la primera edició i no en descarta una segona

17/07/2018

El Consell Directiu de Fira Mollerussa, format entre altres per tots els partits en representació al consistori, ha acordat crear un grup de treball amb professionals del sector per analitzar si és viable una segona edició

Fira de Mollerussa calcula en uns 120.000€ les pèrdues de la primera edició del MonAmour Mollerussa Summer Festival, que es va celebrar a finals de juny. L’ens organitzador, que aspirava a uns 4.000 assistents en el nou esdeveniment musical va quedar lluny d’aquesta xifra que només va aconseguir atreure unes 1.500 persones, entre els dos dies. Davant d’això, Fira Mollerussa vol replantejar el format del festival i pensant en una possible segona edició, el seu Consell Directiu ha acordat crear un grup de treball.

El Director de Fira Mollerussa també ha volgut desmentir els rumors que aquesta setmana es van publicar en un article  d’un mitjà digital en el què s’especulava sobre la seva possible dimissió i on també s’assegurava que va ser impossible ficar-se en contacte amb Segarra per fer balanç de l’esdeveniment musical i per confirmar la seva decisió.

L’ens firal espera que a mitjans de setembre, com a tard, el grup de treball faci una proposta de com ha de ser la segona edició del festival i, en cas que aquesta sigui viable, el Consell Directiu l’aprovarà.

Anna Berga