El Grupo Jorge contracta directament els 350 treballadors de Mollerussa

07/08/2019

En total, 1.580 treballadors de la indústria càrnia fins ara subcontractats a través de terceres empreses passen a ser treballadors del grup a Catalunya, la regularització més important al sector en l’últim any.

Després de les denúncies que el sindicat UGT-FICA ha interposat contra el Grupo Jorge per cessió il·legal de mà d’obra, l’empresa ha internalitzat 1.580 treballadors i treballadores que operen als set centres de les cinc empreses que  el grup té a Catalunya. A les terres de Lleida aquesta mesura ha afectat als 350 treballadors de Mollerussa.

Es tracta de la regularització més important al sector carni en l’últim any a Catalunya. El sindicat ha rebut la certificació que des de l’1 de juliol els treballadors, fins ara subcontractats a través de l’empresa Axparia Trade, han estat donats d’alta al grup.

 

Des d’UGT-FICA mantenen que els treballadors i treballadores de les indústries càrnies han de ser contractats per les empreses principals i anuncien que continuaran denunciant totes les subcontractacions i falses cooperatives que precaritzin el sector.

A. Berga i M. Rebull