El Palau d'Anglesola esdevé l'epicentre de la cultura del formatge

04/10/2021

Els amants d'aquest lacti han pogut degustar una dotzena de productes de fins a 10 formatgeries catalanes

El Palau d'Anglesola s'ha convertit aquest cap de setmana en l'epicentre de la cultura del formatge. I és que fins a vuit formatgeries artesanes de Lleida i dues de la Catalunya central han participat en la setena Mostra de Formatges Artesans de Ponent. Una cita repetida i ben acceptada pels veïns i veïnes, que han trobat una bona excusa per descobrir nous tipus de formatges i maridatges entre els productes lactis.

La trobada de formatgers artesans ja està consolidada i és una referència a les comarques lleidatanes. Durant el certamen els visitants han pogut degustar una dotzena de varietats de formatges de tota mena, curats, semicurats i tous, per a tots els gustos i paladars.

Pel que fa al guardó del Formatger d'Honor, enguany s'ha atorgat a Brian Suárez, xef del restaurant local El Fogot, en reconeixement de l'evolució de la seva cuina.

Noèlia Burgos Domínguez