El Palau d'Anglesola ha assolit més d'un 50% de reciclatge durant el 2019

17/05/2020

El consistori ha celebrat aquesta setmana una xerrada amb el director de l'Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost

El director de l'Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost, ha realitzat una xerrada telemàtica sobre reciclatge als veïns d'El Palau d'Anglesola. Ha tingut un bon seguiment, a través de la plataforma de Youtube, amb 50 connexions simultànies. Tost ha felicitat als palauanglesolins per haver passat del 50% en la taxa de reciclatge durant el 2019, fet que situa el poble al capdavant de la comarca i dins del percentatge marcat per Europa. 

Segona ha anunciat el director, en els propers anys es preveu un augment de les multes als municipis que no assoleixin els mínims establerts. Ha remarcat que tot comença amb una bona pràctica als domicilis particulars. 

El Palau d'Anglesola, en conjunt amb la resta de municipis de la comarca, repartirà a partir de la tardor bosses orgàniques a totes les cases per millorar la recollida d'aquesta fracció, que representa un 40% de la brossa que es genera. 
INFOLLEIDA