El Palau renova el sostre del pavelló

Les obres tenen com a objectiu millorar l’eficiència energètica de l’edifici, a la vegada que resoldran els problemes de goteres existents

Aquesta setmana s'han iniciat les obres de renovació del sostre del pavelló poliesportiu del Palau d'Anglesola. Les obres, que substitueixen la coberta actual per panells sandvitx, són finançades pel DUS5000, un fons Next Generation destinat a municipis de menys de 5000 habitants. Tenen com a objectiu millorar l'eficiència energètica de l'edifici, a la vegada que resoldran els problemes de goteres existents. L'obra l'executa l'empresa Vidal&Amill i finalitzarà a mitjans d'agost.

Amb la mateixa subvenció europea, la setmana passada es va renovar l'enllumenat de l'equipament municipal, que ara compta amb tecnologia Led. L'empresa Muntatges Lleida va executar l'obra.

Aquestes actuacions arriben en un moment de màxima activitat dins el pavelló poliesportiu. A banda d'acollir en horari lectiu les sessions d'educació física de l'escola Arnau Berenguer, també és l'escenari de les activitats culturals i festives de la vila, d'activitats expositives com la Fira PlaymoPalau i la Mostra de Formatges, i sobretot és la seu de 4 equips de futsal locals, del club de vòlei, bàsquet i el club esportiu del Palau d'Anglesola. És, doncs, un espai esportiu i cultural molt utilitzat cada dia de la setmana.

InfoLleida