El passat divendres 15 de juny es va organitzar una desfilada a Mollerussa a càrrec del jove dissenyador Josep Rosell

21/07/2022

La capital del Pla d'Urgell va acollir aquest esdeveniment cultural on es va promocionar la moda dels creadors locals

El passat divendres 15 de juny es va organitzar una desfilada a Mollerussa a càrrec del jove dissenyador Josep Rosell.

La capital del Pla d'Urgell va acollir aquest esdeveniment cultural on es va promocionar la moda dels creadors locals. En total se'n van exposar un total de 17 dissenys en els quals es combinaven estils més retro amb la moda més actual.

El motiu de la desfilada va ser presentar la marca "JRS" (@jrosell.st) al poble on el dissenyador va créixer.
Tal com diu Josep Rosell "vaig començar a inspirar-me en diversos conceptes per crear aquesta desfilada com per exemple el fet d'exposar els models en les vidrieres del bar de l'Amistat que fou inspirat en el Barri vermell d'Amsterdam amb la barreja de la pel·lícula Mannequin del 1987 de l'actriu Kim Cattrall".

Aquests elements més clàssics que es combinen amb tocs modernistes, que agafaven inspiració de les desfilades de Victoria's Secret, globalment coneguts per la incorporació d'un cantant que actua mentre desfilen les models. "La primera cantant iniciava la part de la desfilada més fosca i rokera, amb una cotilla-pantaló de la marca "JRS", inspirat en la cantant Madonna i l'estil dels 80 i, la segona cantant, introduïa la part més elegant i clàssica, amb un look inspirat en Marilyn Monroe i una màscara que tenia com a referència la reina Isabel I d'Anglaterra."

L'espectacle comptava també amb una part de dansa i espectacle en la qual els assistents van poder gaudir d'una coreografia acompanyada de la música de Rigoberta Bandini

Tot plegat per a acabar de fer una nit màgica i plena d'estil.

Imatges: Paula Guerrero @phl.photo i Gianni Cattoni @chaoticph
Infolleida