El Poal acollirà les IX Jornades d'Estudis sobre el Pla d'Urgell

09/05/2018

Serà el proper 22 d'octubre i ja es poden presentar les propostes de comunicació

El Poal acollirà el proper dissabte 20 d’octubre les IX Jornades d’Estudis sobre el Pla d’Urgell, organitzades pel Centre de Recerques de la comarca Mascançà juntament amb el consistori del municipi.

Des del centre de recerques esperen repetir l’èxit de les passades edicions i han assenyalat la importància d’aquestes jornades itinerants ja que permeten donar a conèixer l’entitat i la història de la comarca als seus propis habitants.

Ja està obert el període per presentar les propostes de comunicació per a les IX Jornades. Hi ha temps fins al 15 de juliol i l’esdeveniment està obert a tot tipus de disciplines mentre en el marc d’estudi es tingui en compte el Pla d’Urgell o algun dels seus pobles. Les comunicacions ja presentades estan recollides als diferents números de la revista Mascançà, unes revistes que també es poden trobar on-line i que des del 2010 han rebut més de 40.000 consultes.

Aquest any també es celebra el 10è aniversari de la fundació del Centre de Recerques del Pla d’Urgell Mascançà, motiu pel qual, l’entitat ja es troba preparant un seguit d’activitats per celebrar-ho.

 

Anna Berga