El poliesportiu de Linyola en ple rendiment després de les obres de millora

01/01/2018

Les obres s’han finalitzat a temps per a celebrar-hi les festes nadalenques i el proper 13 de gener s’hi jugarà el primer partit de futbol sala

L’Ascens del Futbol Sala Linyola a la categoria nacional de 2a B ha fet avançar un dels projectes que el consistori tenia previst desenvolupar durant el 2018.  Es tracta de les obres de modernització del poliesportiu de la localitat que han suposat l’enderroc de dos fileres de graderies, de la zona de bar, amb el que s’ha aconseguit ampliar l’espai de la pista i també s’ha instal·lat parquet esportiu. Les obres, van començar a inicis del passat novembre i s’han acabat a temps per a celebrar-hi els actes propis d’aquestes festes com són el Parc de Nadal, el festival de l’AMPA o el sopar i festa de Cap d’Any.

Aquestes obres han comptat amb un pressupost de 80.000 euros i en un futur proper el consistori planteja continuar realitzant diferents actuacions en aquest equipament.

El proper 13 de gener serà el dia en que els jugadors del futbol Sala Linyola estrenaran la nova pista de parquet després de dos mesos en els que han disputat els enfrontaments al poliesportiu de Mollerussa.

 

 

Anna Berga